суботу, 8 серпня 2020 р.

Як сформувати редакцію?

Про редакцію у першому наближенні тут

Далі про результати знайомства з цим сайтом різних людей з Великого Любіня і не тільки.

А вже потім, як і обіцяно, про думку посадових осіб.

Що пропонувалось?

Та нічого особливого, просто поговорити про ідею відновлення колишньої Першої ластівки. Зрозуміло, з людьми, що за посадою мають про це дбати. Але не тільки, з усіма, кому цікаве питання теж. Без обмежень.

Голови тергромади пана Йосифа Фабриги. ФБ. Посилання. 

Директора школи Олега Матківського. У ФБ нема. Посилання.

Директора школи-інтернату Степана Мащака. ФБ. Посилання.

Директора Школи мистецтв Мар'яна Паньківа. ФБ. Посилання.

Поки що на посиланнях нічого нема, але як тільки в форумах з'явиться текст - відразу побачимо його на посиланні.

А думка решти учасників форумів така: Великий, Соціальний, оголошення - група і сторінка.

Що вийшло?

З посадовими особами нічого. Голова ОТГ і директор Інтернату просто не відповіли. Ну, а пана Олега Матківського і загалом нема в доступі (не думаю, що це нормально для директора навчального закладу). А от пан Мар'ян відгукнувся, ми навіть потоваришували. Але про газету він так нічого і не сказав. Ну, поки що, може ще надумає.

Натомість в форумах було жваво. В Великому чудова розмова вийшла (32 лайки, 64 коментарі). Знайшлись ветерани тої Першої ластівки, знайшлась педагогіня - Світлана Стахів, що підтримала ідею, будемо на неї покладатись у подальшому:

А от в Соціальному повна тиша, нікому не цікаво. І там, де об'яви - в групі три лайки, а на сторінці тихо. Тож, бачте, хоч всі Фейсбук-групи і сторінки видаються однаковими, а це далеко не так.

Але у газети, як ви, може, помітили, вже є свій форум. Називається Друга ластівка. Чому ж не Перша? Тому, що певна частина ветеранів не хоче цього. Їм видається, що треба мати іншу, нову назву. Ну, нехай поки що так, а там вже громада вирішить. Як ми зрозуміли, з початком нового навчального року. Втім, здається, що ті три дівчини (хлопців нема), що долучились до тої групи вже сьогодні, вони, як раз, і будуть готові працювати в новій редакції? Ну, коли посадові особи скажуть, що це треба. Бо поки голова ОТГ і директори шкіл мовчать, то залишаються же сумніви. 





Немає коментарів:

Дописати коментар